25 Mart 2019 Pazartesi

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası


Kurum AdıMalatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası
Oda BaşkanıAli Özgül 
Genel Sekreter
Telefon0 422 321 64 50
Fax0 422 326 25 86
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresiemlakcilar_odasi@hotmail.com
AdresCezmi Kartay Cad. Ziraat Bank. Karşısı Motif İş Hanı No:6 Malatya

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MALATYA ili MERKEZ ilçesinde Cezmi Kartay Cad. Ziraat Bank. Karşısı Motif İş Hanı No:6 Malatya adresinde hizmet vermektedir. Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası'na 0 422 321 64 50 telefon numarasından ve 0 422 326 25 86 nolu fax numarasından ve emlakcilar_odasi@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası,  MALATYA ili MERKEZ  şehrinde Emlakçılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder