Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı

Mail Adresiinfo@midtsob.org
AdresCavuşoğlu Mah. Yeni Sanayi Sitesi Helal Cd. No:34 Yeşilyurt / MALATYA

Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MALATYA ili MERKEZ ilçesinde Cavuşoğlu Mah. Yeni Sanayi Sitesi Helal Cd. No:34 Yeşilyurt / MALATYA adresinde hizmet vermektedir. Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na 0 422 336 49 94 telefon numarasından ve 0 422 336 90 65 nolu fax numarasından ve info@midtsob.org mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı,  MALATYA ili MERKEZ  şehrinde Demirciler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Malatya İmalat-Demir ve Tamir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.