25 Mart 2019 Pazartesi

Meram Ziraat Odası


Kurum AdıMeram Ziraat Odası
Oda BaşkanıALİ ATAİYİBİNER 
Genel Sekreter
Telefon03323518513
Fax03323501698
Web Sitesihttp://meslekodalari.com
Mail Adresimeram@tzob.org.tr
AdresUluğbey Mah. Furkandede cad. Larende Han No:50-201 Meram/KONYA

Meram Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili MERAM ilçesinde Uluğbey Mah. Furkandede cad. Larende Han No:50-201 Meram/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Meram Ziraat Odası'na 03323518513 telefon numarasından ve 03323501698 nolu fax numarasından ve meram@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Meram Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Meram Ziraat Odası,  KONYA ili MERAM  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Meram Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder