Mersin Veteriner Hekimler Odası

Fax0324 337 51 31
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresimersinodasi33@hotmail.com
AdresMahmudiye Mah. K. Milliye Cad. B-Blk. Kat.2 No:119 Metrepol İşhanı / MERSİN

Mersin Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İÇEL(MERSİN) ili MERKEZ ilçesinde Mahmudiye Mah. K. Milliye Cad. B-Blk. Kat.2 No:119 Metrepol İşhanı / MERSİN adresinde hizmet vermektedir. Mersin Veteriner Hekimler Odası'na 0324 337 51 31 telefon numarasından ve 0324 337 51 31 nolu fax numarasından ve mersinodasi33@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Mersin Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Mersin Veteriner Hekimler Odası,  İÇEL(MERSİN) ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Mersin Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.