25 Mart 2019 Pazartesi

Merzifon Bakkal, Bayi Ve Manavlar Esnaf Odası


Kurum AdıMerzifon Bakkal, Bayi Ve Manavlar Esnaf Odası
Oda BaşkanıRecep Kırbaş 
Genel Sekreter
Telefon0 358 513 03 77
Fax0 358 513 03 77
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresCami Cedit Mah. Mustafa Paşa Cd. No:72/D Merzifon/Amasya

Merzifon Bakkal, Bayi Ve Manavlar Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AMASYA ili MERZİFON ilçesinde Cami Cedit Mah. Mustafa Paşa Cd. No:72/D Merzifon/Amasya adresinde hizmet vermektedir. Merzifon Bakkal, Bayi Ve Manavlar Esnaf Odası'na 0 358 513 03 77 telefon numarasından ve 0 358 513 03 77 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Merzifon Bakkal, Bayi Ve Manavlar Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Merzifon Bakkal, Bayi Ve Manavlar Esnaf Odası,  AMASYA ili MERZİFON  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Merzifon Bakkal, Bayi Ve Manavlar Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder