Mustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası

Kurum AdıMustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası
Oda BaşkanıBülent Timur
Mail Adresi
AdresYunusemre Mh.Sanayi Cd.No:130 14 .Nolu Oda -Esnaf Hizmet Binası. M.Kemalpaşa/Bursa

Mustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BURSA ili MUSTAFA K.PAŞA ilçesinde Yunusemre Mh.Sanayi Cd.No:130 14 .Nolu Oda -Esnaf Hizmet Binası. M.Kemalpaşa/Bursa adresinde hizmet vermektedir. Mustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası'na 0 224 618 15 07 telefon numarasından ve 0 224 618 15 08 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Mustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Mustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası,  BURSA ili MUSTAFA K.PAŞA  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Mustafakemalpaşa Bakkallar Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.