26 Mart 2019 Salı

Nazilli Ticaret Odası


Kurum AdıNazilli Ticaret Odası
Oda BaşkanıTacettin Pirinç 
Genel SekreterEray Rüştü Taka
Telefon0 256 313 16 78
Fax0 256 315 62 51
Web Sitesihttp://www.naztic.org.tr/
Mail Adresinaztic@naztic.org.tr
AdresKaraçay Mah.Reşit Galip Cad.No:1 Aydın / Nazilli

Nazilli Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AYDIN ili NAZİLLİ ilçesinde Karaçay Mah.Reşit Galip Cad.No:1 Aydın / Nazilli adresinde hizmet vermektedir. Nazilli Ticaret Odası'na 0 256 313 16 78 telefon numarasından ve 0 256 315 62 51 nolu fax numarasından ve naztic@naztic.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Nazilli Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Nazilli Ticaret Odası,  AYDIN ili NAZİLLİ  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Nazilli Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder