25 Mart 2019 Pazartesi

Nizip Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası


Kurum AdıNizip Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası
Oda BaşkanıSüleyman Çetin 
Genel Sekreter
Telefon0 342 517 28 41
Fax0 342 517 28 41
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresPk.27700 Nizip Merkez Nizip/Gaziantep

Nizip Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, GAZİANTEP ili NİZİP ilçesinde Pk.27700 Nizip Merkez Nizip/Gaziantep adresinde hizmet vermektedir. Nizip Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası'na 0 342 517 28 41 telefon numarasından ve 0 342 517 28 41 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Nizip Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Nizip Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası,  GAZİANTEP ili NİZİP  şehrinde Elektrikçiler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Nizip Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder