Osmaniye Veteriner Hekimler Odası

Mail Adresiyusufertugtufan@hotmail.com
AdresAli Bey Mah. Dr. A. Alkan Cad. No:110 Kat:2 / OSMANİYE

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, OSMANİYE ili MERKEZ ilçesinde Ali Bey Mah. Dr. A. Alkan Cad. No:110 Kat:2 / OSMANİYE adresinde hizmet vermektedir. Osmaniye Veteriner Hekimler Odası'na 0328 813 05 65 telefon numarasından ve 0328 813 05 65 nolu fax numarasından ve yusufertugtufan@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Osmaniye Veteriner Hekimler Odası,  OSMANİYE ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Osmaniye Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.