25 Mart 2019 Pazartesi

Payas Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıPayas Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıGökhan Yiğit 
Genel SekreterÖzgürcan Oğuz
Telefon0 326 755 68 87
Fax0
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresGülbaş Pasajı No:47 Hatay

Payas Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HATAY ili MERKEZ ilçesinde Gülbaş Pasajı No:47 Hatay adresinde hizmet vermektedir. Payas Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 326 755 68 87 telefon numarasından ve 0 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Payas Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Payas Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  HATAY ili MERKEZ  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Payas Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder