25 Mart 2019 Pazartesi

Reyhanlı Ziraat Odası


Kurum AdıReyhanlı Ziraat Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 326 413 12 18
Fax0 326 413 45 85
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresireyhanli@tzob.org.tr
AdresCumhuriyet Mahallesi No:7 Pk.31500 Reyhanlı/Hatay

Reyhanlı Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HATAY ili REYHANLI ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi No:7 Pk.31500 Reyhanlı/Hatay adresinde hizmet vermektedir. Reyhanlı Ziraat Odası'na 0 326 413 12 18 telefon numarasından ve 0 326 413 45 85 nolu fax numarasından ve reyhanli@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Reyhanlı Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Reyhanlı Ziraat Odası,  HATAY ili REYHANLI  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Reyhanlı Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder