Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası

Kurum AdıSalihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası
Oda BaşkanıMustafa Kemal ALACALI
Genel SekreterMehmet Erol ER
Web Sitesi
Mail Adresi
AdresYeni Sanayi Sitesi İdari Hizmet Binası Salihli/MANİSA

Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MANİSA ili SALİHLİ ilçesinde Yeni Sanayi Sitesi İdari Hizmet Binası Salihli/MANİSA adresinde hizmet vermektedir. Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası'na 0 236 714 20 98 telefon numarasından ve 0 236 714 20 98 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası,  MANİSA ili SALİHLİ  şehrinde Marangozlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.