Salıpazarı Ziraat Odası

Mail Adresisalipazari@tzob.org.tr
AdresGÖKÇELİ MAH. -, 0 SALIPAZARI, SAMSUN

Salıpazarı Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SAMSUN ili SALIPAZARI ilçesinde GÖKÇELİ MAH. -, 0 SALIPAZARI, SAMSUN adresinde hizmet vermektedir. Salıpazarı Ziraat Odası'na 0 362 821 23 08 telefon numarasından ve 0 362 821 23 08 nolu fax numarasından ve salipazari@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Salıpazarı Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Salıpazarı Ziraat Odası,  SAMSUN ili SALIPAZARI  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Salıpazarı Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.