25 Mart 2019 Pazartesi

Salıpazarı Ziraat Odası


Kurum AdıSalıpazarı Ziraat Odası
Oda BaşkanıHüseyin ASLAN 
Genel SekreterAhmet GÜVEN
Telefon0 362 821 23 08
Fax0 362 821 23 08
Web Sitesihttp://www.salipazariziraatodasi.org.tr
Mail Adresisalipazari@tzob.org.tr
AdresGÖKÇELİ MAH. -, 0 SALIPAZARI, SAMSUN

Salıpazarı Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SAMSUN ili SALIPAZARI ilçesinde GÖKÇELİ MAH. -, 0 SALIPAZARI, SAMSUN adresinde hizmet vermektedir. Salıpazarı Ziraat Odası'na 0 362 821 23 08 telefon numarasından ve 0 362 821 23 08 nolu fax numarasından ve salipazari@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Salıpazarı Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Salıpazarı Ziraat Odası,  SAMSUN ili SALIPAZARI  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Salıpazarı Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder