25 Mart 2019 Pazartesi

Seydişehir Ziraat Odası


Kurum AdıSeydişehir Ziraat Odası
Oda BaşkanıMUSTAFA CIRIK 
Genel Sekreter---
Telefon03325821066
Fax03325825027
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresiseydisehir@tzob.org.tr
AdresSeydişehir Ziraat Odası Başkanlığı Seydişehir/KONYA

Seydişehir Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili SEYDİŞEHİR ilçesinde Seydişehir Ziraat Odası Başkanlığı Seydişehir/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Seydişehir Ziraat Odası'na 03325821066 telefon numarasından ve 03325825027 nolu fax numarasından ve seydisehir@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Seydişehir Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Seydişehir Ziraat Odası,  KONYA ili SEYDİŞEHİR  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Seydişehir Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder