26 Mart 2019 Salı

Sivas Dişhekimleri Odası


Kurum AdıSivas Dişhekimleri Odası
Oda BaşkanıMehmet Murat Öztürk 
Genel SekreterFatih Uçar
Telefon0 346 221 14 19
Fax0 346 224 46 00
Web Sitesihttp://www.sido.org.tr
Mail Adresisivasdho@hotmail.com
AdresSularbaşı Mah. Hikmet Işık Cad. Haydarlı Sk. Selçuk Apt.B Blok K:1 N:16 SİVAS

Sivas Dişhekimleri Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SİVAS ili MERKEZ ilçesinde Sularbaşı Mah. Hikmet Işık Cad. Haydarlı Sk. Selçuk Apt.B Blok K:1 N:16 SİVAS adresinde hizmet vermektedir. Sivas Dişhekimleri Odası'na 0 346 221 14 19 telefon numarasından ve 0 346 224 46 00 nolu fax numarasından ve sivasdho@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sivas Dişhekimleri Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sivas Dişhekimleri Odası,  SİVAS ili MERKEZ  şehrinde Dişhekimleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sivas Dişhekimleri Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder