25 Mart 2019 Pazartesi

Sivas Veteriner Hekimler Odası


Kurum AdıSivas Veteriner Hekimler Odası
Oda BaşkanıÖzcan KARATAŞ 
Genel Sekreter---
Telefon0346 225 24 70
Fax0346 225 24 70
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresiozcanvet@mynet.com
AdresSirer Cad. Dumlupınar Apt. No:7/6 / SİVAS

Sivas Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SİVAS ili MERKEZ ilçesinde Sirer Cad. Dumlupınar Apt. No:7/6 / SİVAS adresinde hizmet vermektedir. Sivas Veteriner Hekimler Odası'na 0346 225 24 70 telefon numarasından ve 0346 225 24 70 nolu fax numarasından ve ozcanvet@mynet.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sivas Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sivas Veteriner Hekimler Odası,  SİVAS ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sivas Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder