25 Mart 2019 Pazartesi

Söke Bakkallar Ve Bayiler Odası


Kurum AdıSöke Bakkallar Ve Bayiler Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 256 512 32 94
Fax0 256 518 98 80
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresKemalpaşa Mah. Atalay Sok. N:18 Pk.09200 Söke/Aydın

Söke Bakkallar Ve Bayiler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AYDIN ili SÖKE ilçesinde Kemalpaşa Mah. Atalay Sok. N:18 Pk.09200 Söke/Aydın adresinde hizmet vermektedir. Söke Bakkallar Ve Bayiler Odası'na 0 256 512 32 94 telefon numarasından ve 0 256 518 98 80 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Söke Bakkallar Ve Bayiler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Söke Bakkallar Ve Bayiler Odası,  AYDIN ili SÖKE  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Söke Bakkallar Ve Bayiler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder