25 Mart 2019 Pazartesi

Tekkeköy Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıTekkeköy Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıAli Galip Yücel 
Genel SekreterElif Eren
Telefon0 362 256 43 60
Fax0 362 256 14 79
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
Adres23 Nisan Mah. Dülger Psj. Kat:1 Tekkeköy Samsun

Tekkeköy Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SAMSUN ili TEKKEKÖY ilçesinde 23 Nisan Mah. Dülger Psj. Kat:1 Tekkeköy Samsun adresinde hizmet vermektedir. Tekkeköy Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 362 256 43 60 telefon numarasından ve 0 362 256 14 79 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tekkeköy Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tekkeköy Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  SAMSUN ili TEKKEKÖY  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tekkeköy Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder