25 Mart 2019 Pazartesi

Termal Şoförler Odası


Kurum AdıTermal Şoförler Odası
Oda BaşkanıM.Cemal Acar 
Genel SekreterSeda Çalışkan
Telefon0 226 675 70 79
Fax0 226 675 73 36
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresGökçedere Mh. Atatürk Cd. Belediye Binası Termal Yalova

Termal Şoförler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, YALOVA ili TERMAL ilçesinde Gökçedere Mh. Atatürk Cd. Belediye Binası Termal Yalova adresinde hizmet vermektedir. Termal Şoförler Odası'na 0 226 675 70 79 telefon numarasından ve 0 226 675 73 36 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Termal Şoförler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Termal Şoförler Odası,  YALOVA ili TERMAL  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Termal Şoförler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder