TMMOB İçmimarlar Odası Trabzon Şubesi

Mail Adresitrabzon@icmimarlarodasi.org.tr
AdresCumhuriyet Mah. Yavuz Selim Bul. No: 167 K: 4 TRABZON

TMMOB İçmimarlar Odası Trabzon Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TRABZON ili MERKEZ ilçesinde Cumhuriyet Mah. Yavuz Selim Bul. No: 167 K: 4 TRABZON adresinde hizmet vermektedir. TMMOB İçmimarlar Odası Trabzon Şubesi'na 0 462 326 61 68 telefon numarasından ve 0 462 326 61 68 nolu fax numarasından ve trabzon@icmimarlarodasi.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

TMMOB İçmimarlar Odası Trabzon Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. TMMOB İçmimarlar Odası Trabzon Şubesi,  TRABZON ili MERKEZ  şehrinde İç Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

TMMOB İçmimarlar Odası Trabzon Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.