Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği

Web Sitesihttp://www.imo.org.tr
AdresMoğoltay Mah. Çağlar İşhanı K:2 No:19 - Tunceli

Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TUNCELİ ili MERKEZ ilçesinde Moğoltay Mah. Çağlar İşhanı K:2 No:19 - Tunceli adresinde hizmet vermektedir. Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği'na 0 428 212 62 45 telefon numarasından ve 0 428 212 23 00 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği,  TUNCELİ ili MERKEZ  şehrinde İnşaat Mühendisleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.