25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği


Kurum AdıTmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 428 212 62 45
Fax0 428 212 23 00
Web Sitesihttp://www.imo.org.tr
Mail Adresi
AdresMoğoltay Mah. Çağlar İşhanı K:2 No:19 - Tunceli

Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, TUNCELİ ili MERKEZ ilçesinde Moğoltay Mah. Çağlar İşhanı K:2 No:19 - Tunceli adresinde hizmet vermektedir. Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği'na 0 428 212 62 45 telefon numarasından ve 0 428 212 23 00 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği,  TUNCELİ ili MERKEZ  şehrinde İnşaat Mühendisleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob İnşaat Mühendisleri Odası Tunceli Temsilciliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder