25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi


Kurum AdıTmmob Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi
Oda BaşkanıYAVER TETİK 
Genel SekreterÜMİT SADIK ALTINOLUK
Telefon0 284 236 08 00
Fax0 284 236 08 03
Web Sitesihttp://www.mmo.org.tr
Mail Adresiedirne@mmo.org.tr
AdresİSTASYON MAH. DR. BAHATTİN ÖĞÜTMEN CAD. 87. SOK. N:12 - EDİRNE

Tmmob Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, EDİRNE ili MERKEZ ilçesinde İSTASYON MAH. DR. BAHATTİN ÖĞÜTMEN CAD. 87. SOK. N:12 - EDİRNE adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi'na 0 284 236 08 00 telefon numarasından ve 0 284 236 08 03 nolu fax numarasından ve edirne@mmo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi,  EDİRNE ili MERKEZ  şehrinde Makina Mühendisleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder