25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi


Kurum AdıTmmob Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi
Oda BaşkanıSadi Özer 
Genel SekreterM.Suat Baskın
Telefon0 266 245 40 01
Fax0 266 243 79 10
Web Sitesihttp://www.balmim.org.tr
Mail Adresiinfo@balmim.org.tr
AdresDumlupınar Mahallesi Tabuk Sokak No:12 Balıkesir

Tmmob Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BALIKESİR ili MERKEZ ilçesinde Dumlupınar Mahallesi Tabuk Sokak No:12 Balıkesir adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi'na 0 266 245 40 01 telefon numarasından ve 0 266 243 79 10 nolu fax numarasından ve info@balmim.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi,  BALIKESİR ili MERKEZ  şehrinde Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder