25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği


Kurum AdıTmmob Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği
Oda BaşkanıSeda Şimşek Tolacı 
Genel SekreterTolga Gökhan Özeş
Telefon0 248 234 61 64
Fax0 248 234 61 64
Web Sitesi
Mail Adresiburdurmimod@hotmail.com
AdresBurç Mh.Dede Korkut Cd. Deveci Apt. N:3 D:1 Burdur

Tmmob Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BURDUR ili MERKEZ ilçesinde Burç Mh.Dede Korkut Cd. Deveci Apt. N:3 D:1 Burdur adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği'na 0 248 234 61 64 telefon numarasından ve 0 248 234 61 64 nolu fax numarasından ve burdurmimod@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği,  BURDUR ili MERKEZ  şehrinde Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Burdur Temsilciliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder