25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Mimarlar Odası Manavgat Temsilciliği


Kurum AdıTmmob Mimarlar Odası Manavgat Temsilciliği
Oda BaşkanıCumhur Cengiz 
Genel SekreterEbru Ertuğrul
Telefon0 242 746 20 91
Fax0 242 742 66 06
Web Sitesi
Mail Adresimanavgatmimarlarodasi@hotmail.com
AdresY.Hisar Mah. Kordon Cad. Yintaş Apt.6/2 Manavgat

Tmmob Mimarlar Odası Manavgat Temsilciliği Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANTALYA ili MANAVGAT ilçesinde Y.Hisar Mah. Kordon Cad. Yintaş Apt.6/2 Manavgat adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Mimarlar Odası Manavgat Temsilciliği'na 0 242 746 20 91 telefon numarasından ve 0 242 742 66 06 nolu fax numarasından ve manavgatmimarlarodasi@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Manavgat Temsilciliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Mimarlar Odası Manavgat Temsilciliği,  ANTALYA ili MANAVGAT  şehrinde Mimarlar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Mimarlar Odası Manavgat Temsilciliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder