25 Mart 2019 Pazartesi

Tmmob Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi


Kurum AdıTmmob Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi
Oda BaşkanıMuhammet Pertek 
Genel SekreterKubilay Türkyılmaz
Telefon0 464 214 28 11
Fax0 464 213 32 98
Web Sitesihttp://www.zmo.org.tr/subeler/index.php?sube=18
Mail Adresirize@zmo.org.tr
AdresBelediye Blokları 4.Blok K:4 - Rize

Tmmob Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, RİZE ili MERKEZ ilçesinde Belediye Blokları 4.Blok K:4 - Rize adresinde hizmet vermektedir. Tmmob Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi'na 0 464 214 28 11 telefon numarasından ve 0 464 213 32 98 nolu fax numarasından ve rize@zmo.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tmmob Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tmmob Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi,  RİZE ili MERKEZ  şehrinde Ziraat Mühendisleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tmmob Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şubesi ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder