25 Mart 2019 Pazartesi

Türkeli Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıTürkeli Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıSatı Gürel 
Genel SekreterRamazan Türkgeldi
Telefon0 368 671 20 09
Fax0 368 671 24 29
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresMusabey Cad. No:24 Türkeli Sinop

Türkeli Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, SİNOP ili TÜRKELİ ilçesinde Musabey Cad. No:24 Türkeli Sinop adresinde hizmet vermektedir. Türkeli Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 368 671 20 09 telefon numarasından ve 0 368 671 24 29 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Türkeli Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Türkeli Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  SİNOP ili TÜRKELİ  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türkeli Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder