25 Mart 2019 Pazartesi

Tuzlukçu Esnaf Odası


Kurum AdıTuzlukçu Esnaf Odası
Oda BaşkanıİBRAHİM SAK 
Genel SekreterNAVRUZ PINAR
Telefon0 332 861 27 56
Fax0 332 861 27 88
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresituzlukcuesnaf@konesob.org.tr
AdresTUZLUKÇU Esnaf Odası Binası Tuzlukçu/KONYA

Tuzlukçu Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili TUZLUKÇU ilçesinde TUZLUKÇU Esnaf Odası Binası Tuzlukçu/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Tuzlukçu Esnaf Odası'na 0 332 861 27 56 telefon numarasından ve 0 332 861 27 88 nolu fax numarasından ve tuzlukcuesnaf@konesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tuzlukçu Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tuzlukçu Esnaf Odası,  KONYA ili TUZLUKÇU  şehrinde Esnaf Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tuzlukçu Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder