25 Mart 2019 Pazartesi

Ulubey Şoförler Ve Otomobilciler Odası


Kurum AdıUlubey Şoförler Ve Otomobilciler Odası
Oda BaşkanıAhmet Dişçi 
Genel SekreterMehmet Ulukan
Telefon0 276 716 22 79
Fax0 276 716 11 47
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
AdresCamikebir Mah. Gürsel Cad.52/A Ulubey Uşak

Ulubey Şoförler Ve Otomobilciler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, UŞAK ili ULUBEY ilçesinde Camikebir Mah. Gürsel Cad.52/A Ulubey Uşak adresinde hizmet vermektedir. Ulubey Şoförler Ve Otomobilciler Odası'na 0 276 716 22 79 telefon numarasından ve 0 276 716 11 47 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ulubey Şoförler Ve Otomobilciler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ulubey Şoförler Ve Otomobilciler Odası,  UŞAK ili ULUBEY  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ulubey Şoförler Ve Otomobilciler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder