26 Mart 2019 Salı

Uşak Dişhekimleri Odası


Kurum AdıUşak Dişhekimleri Odası
Oda BaşkanıCenk Celep 
Genel SekreterAsil Börekcioğlu
Telefon0 276 224 13 32
Fax0 276 224 13 32
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresiusakdishekimleriodasi@hotmail.com
Adresİslice Mahallesi 2.Gümüş Sok. No:4 Kuzubaşıoğlu İşhanı K:1 D:1 UŞAK

Uşak Dişhekimleri Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, UŞAK ili MERKEZ ilçesinde İslice Mahallesi 2.Gümüş Sok. No:4 Kuzubaşıoğlu İşhanı K:1 D:1 UŞAK adresinde hizmet vermektedir. Uşak Dişhekimleri Odası'na 0 276 224 13 32 telefon numarasından ve 0 276 224 13 32 nolu fax numarasından ve usakdishekimleriodasi@hotmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Uşak Dişhekimleri Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Uşak Dişhekimleri Odası,  UŞAK ili MERKEZ  şehrinde Dişhekimleri Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Uşak Dişhekimleri Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder