Yahyalı Ticaret Odası

Genel Sekreterİbrahim Parlak
Web Sitesihttp://yahyalito.org.tr
Mail Adresiyahyalito@tobb.org.tr
AdresSeydili Mah.Kayseri Cad.Belediye İş Hanı No:104 K:2 38500 Kayseri / Yahyalı

Yahyalı Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KAYSERİ ili YAHYALI ilçesinde Seydili Mah.Kayseri Cad.Belediye İş Hanı No:104 K:2 38500 Kayseri / Yahyalı adresinde hizmet vermektedir. Yahyalı Ticaret Odası'na 0 352 611 30 13 telefon numarasından ve 0 352 611 89 68 nolu fax numarasından ve yahyalito@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yahyalı Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yahyalı Ticaret Odası,  KAYSERİ ili YAHYALI  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Yahyalı Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.