25 Mart 2019 Pazartesi

Yeni Mahalle Ziraat Odası


Kurum AdıYeni Mahalle Ziraat Odası
Oda Başkanı 
Genel Sekreter
Telefon0 312 315 85 66
Fax0 312 315 85 66
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresiyenimahalle@tzob.org.tr
AdresYeni Mahalle Merkez,Ankara

Yeni Mahalle Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ANKARA ili YENİMAHALLE ilçesinde Yeni Mahalle Merkez,Ankara adresinde hizmet vermektedir. Yeni Mahalle Ziraat Odası'na 0 312 315 85 66 telefon numarasından ve 0 312 315 85 66 nolu fax numarasından ve yenimahalle@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yeni Mahalle Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yeni Mahalle Ziraat Odası,  ANKARA ili YENİMAHALLE  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Mahalle Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder