Yüksekova Ziraat Odası

Mail Adresiyuksekova@tzob.org.tr
AdresEsentepe Mahallesi No:13 Pk.30300 Yüksekova/Hakkari

Yüksekova Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HAKKARİ ili YÜKSEKOVA ilçesinde Esentepe Mahallesi No:13 Pk.30300 Yüksekova/Hakkari adresinde hizmet vermektedir. Yüksekova Ziraat Odası'na 0 438 351 16 01 telefon numarasından ve 0 438 351 16 01 nolu fax numarasından ve yuksekova@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yüksekova Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yüksekova Ziraat Odası,  HAKKARİ ili YÜKSEKOVA  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Yüksekova Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.