Yumurtalık Bakkallar Esnaf Odası

Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
AdresAyas Mh.Atatürk Cd.Biliciler İşhanı Kat:2 No:3 Yumurtalık/Adana

Yumurtalık Bakkallar Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ADANA ili YUMURTALIK ilçesinde Ayas Mh.Atatürk Cd.Biliciler İşhanı Kat:2 No:3 Yumurtalık/Adana adresinde hizmet vermektedir. Yumurtalık Bakkallar Esnaf Odası'na 0 322 671 22 22 telefon numarasından ve 0 322 671 31 99 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yumurtalık Bakkallar Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yumurtalık Bakkallar Esnaf Odası,  ADANA ili YUMURTALIK  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Yumurtalık Bakkallar Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.