Zonguldak Bakkallar Ve Tekel Bayileri Esnaf Odası

Mail Adresi----
AdresMİTHATPAŞA MAH. DOĞRAMACI SOK. ÇAKMAK İŞHANI KAT:2 NO:309 ZONGULDAK

Zonguldak Bakkallar Ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ZONGULDAK ili MERKEZ ilçesinde MİTHATPAŞA MAH. DOĞRAMACI SOK. ÇAKMAK İŞHANI KAT:2 NO:309 ZONGULDAK adresinde hizmet vermektedir. Zonguldak Bakkallar Ve Tekel Bayileri Esnaf Odası'na 0 372 253 90 95 telefon numarasından ve 0 372 253 90 95 nolu fax numarasından ve ---- mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Zonguldak Bakkallar Ve Tekel Bayileri Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Zonguldak Bakkallar Ve Tekel Bayileri Esnaf Odası,  ZONGULDAK ili MERKEZ  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Zonguldak Bakkallar Ve Tekel Bayileri Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.