25 Mart 2019 Pazartesi

3. Bölge İzmir Eczacı Odası


Kurum Adı3. Bölge İzmir Eczacı Odası
Oda BaşkanıEcz. Tuncay SAYILKAN 
Genel SekreterEcz. Aylin YALÇINKAYA
Telefon0 232 4833850
Fax0 232 4450277
Web Sitesihttp://www.izmireczaciodasi.org.tr/
Mail Adresiieo@izmireczaciodasi.org.tr
AdresŞehit Fethi Bey Caddesi No:53/4 Alsancak-İZMİR

3. Bölge İzmir Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, İZMİR ili MERKEZ ilçesinde Şehit Fethi Bey Caddesi No:53/4 Alsancak-İZMİR adresinde hizmet vermektedir. 3. Bölge İzmir Eczacı Odası'na 0 232 4833850 telefon numarasından ve 0 232 4450277 nolu fax numarasından ve ieo@izmireczaciodasi.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

3. Bölge İzmir Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 3. Bölge İzmir Eczacı Odası,  İZMİR ili MERKEZ  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

3. Bölge İzmir Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder