25 Mart 2019 Pazartesi

4.Bölge Adana Eczacı Odası


Kurum Adı4.Bölge Adana Eczacı Odası
Oda BaşkanıEcz. Ersun ÖZKAN 
Genel SekreterECZ. Ö. Mürsel YALBUZDAĞ
Telefon0 322 458 10 40
Fax0 322 454 78 96
Web Sitesihttp://www.adanaeo.org.tr/
Mail Adresi
AdresReşatbey Mah. Adalet Cad. No:22 Seyhan / Adana

4.Bölge Adana Eczacı Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ADANA ili MERKEZ ilçesinde Reşatbey Mah. Adalet Cad. No:22 Seyhan / Adana adresinde hizmet vermektedir. 4.Bölge Adana Eczacı Odası'na 0 322 458 10 40 telefon numarasından ve 0 322 454 78 96 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

4.Bölge Adana Eczacı Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. 4.Bölge Adana Eczacı Odası,  ADANA ili MERKEZ  şehrinde Eczacılar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

4.Bölge Adana Eczacı Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder