25 Mart 2019 Pazartesi

Adana Veteriner Hekimler Odası


Kurum AdıAdana Veteriner Hekimler Odası
Oda BaşkanıGaffar AKTOZ 
Genel Sekreter
Telefon0322 352 31 40
Fax0322 352 31 40
Web Sitesihttp://www.tvhb.org.tr/
Mail Adresiadanavho@tvhb.org.tr
AdresUlu Cami Mah. Ulus Cad. 20. Sok. No:1 Taşköprü Karşısı Seyhan / ADANA

Adana Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ADANA ili MERKEZ ilçesinde Ulu Cami Mah. Ulus Cad. 20. Sok. No:1 Taşköprü Karşısı Seyhan / ADANA adresinde hizmet vermektedir. Adana Veteriner Hekimler Odası'na 0322 352 31 40 telefon numarasından ve 0322 352 31 40 nolu fax numarasından ve adanavho@tvhb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Adana Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Adana Veteriner Hekimler Odası,  ADANA ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder