25 Mart 2019 Pazartesi

Adıyaman Veteriner Hekimler Odası


Kurum AdıAdıyaman Veteriner Hekimler Odası
Oda BaşkanıSeydi Vakas DEMİR 
Genel Sekreter---
Telefon0 416 213 11 55
Fax0 416 213 11 55
Web Sitesihttp://www.adiyamanvho.com
Mail Adresiinfo@adiyamanvho.com
AdresAdres: Mehmet Akif Mah. 504 Sok. No:4 / ADIYAMAN

Adıyaman Veteriner Hekimler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, ADIYAMAN ili MERKEZ ilçesinde Adres: Mehmet Akif Mah. 504 Sok. No:4 / ADIYAMAN adresinde hizmet vermektedir. Adıyaman Veteriner Hekimler Odası'na 0 416 213 11 55 telefon numarasından ve 0 416 213 11 55 nolu fax numarasından ve info@adiyamanvho.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Adıyaman Veteriner Hekimler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Adıyaman Veteriner Hekimler Odası,  ADIYAMAN ili MERKEZ  şehrinde Veteriner Hekimler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adıyaman Veteriner Hekimler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder