25 Mart 2019 Pazartesi

Akhisar Demirci, Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası


Kurum AdıAkhisar Demirci, Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası
Oda BaşkanıErsen TEPECİ 
Genel SekreterAyşe DAROVA (ÖZEFE)
Telefon0 236 412 39 12
Fax0 236 412 39 12
Web Sitesi
Mail Adresi
AdresAhmet Kayalı İşhanı Kat:3/312 AKHİSAR

Akhisar Demirci, Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, MANİSA ili AKHİSAR ilçesinde Ahmet Kayalı İşhanı Kat:3/312 AKHİSAR adresinde hizmet vermektedir. Akhisar Demirci, Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası'na 0 236 412 39 12 telefon numarasından ve 0 236 412 39 12 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Akhisar Demirci, Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Akhisar Demirci, Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası,  MANİSA ili AKHİSAR  şehrinde Demirciler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Akhisar Demirci, Nalbant ve Araba Yapanlar Sanatkarlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder