26 Mart 2019 Salı

Web Sitesihttp://www.ttkf.org.tr
AdresKurtuluş Cad. No:63/A

Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HATAY ili MERKEZ ilçesinde Kurtuluş Cad. No:63/A adresinde hizmet vermektedir. Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası'na 0 326 213 69 19 telefon numarasından ve 0 326 215 40 99 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası,  HATAY ili MERKEZ  şehrinde Terziler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.