26 Mart 2019 Salı

Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası


Kurum AdıAntakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası
Oda BaşkanıAhmet Beşir Günay 
Genel Sekreter
Telefon0 326 213 69 19
Fax0 326 215 40 99
Web Sitesihttp://www.ttkf.org.tr
Mail Adresi
AdresKurtuluş Cad. No:63/A

Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, HATAY ili MERKEZ ilçesinde Kurtuluş Cad. No:63/A adresinde hizmet vermektedir. Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası'na 0 326 213 69 19 telefon numarasından ve 0 326 215 40 99 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası,  HATAY ili MERKEZ  şehrinde Terziler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Antakya Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder