25 Mart 2019 Pazartesi

Aydın Bakkallar Esnaf Odası


Kurum AdıAydın Bakkallar Esnaf Odası
Oda BaşkanıİLYAS SEÇKİN 
Genel Sekreter
Telefon0 256 213 63 88
Fax0 256 213 38 06
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresi
Adres117 Vardar İş Hanı Ramazan Paşa Mah., Doğu Gazi Bulv., Aydın Merkez/Aydın‎

Aydın Bakkallar Esnaf Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AYDIN ili MERKEZ ilçesinde 117 Vardar İş Hanı Ramazan Paşa Mah., Doğu Gazi Bulv., Aydın Merkez/Aydın‎ adresinde hizmet vermektedir. Aydın Bakkallar Esnaf Odası'na 0 256 213 63 88 telefon numarasından ve 0 256 213 38 06 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Aydın Bakkallar Esnaf Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Aydın Bakkallar Esnaf Odası,  AYDIN ili MERKEZ  şehrinde Bakkallar Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aydın Bakkallar Esnaf Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder