26 Mart 2019 Salı

Aydın Ticaret Odası


Kurum AdıAydın Ticaret Odası
Oda Başkanıİsmail Hakkı Dokuzlu 
Genel SekreterAlaattin Arslan
Telefon0 256 213 22 02
Fax0 256 212 82 54
Web Sitesihttp://www.ayto.org.tr/
Mail Adresiaydin.info@atob.org.tr
AdresÜrgen Paşa Cad.No:13 Aydın

Aydın Ticaret Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, AYDIN ili MERKEZ ilçesinde Ürgen Paşa Cad.No:13 Aydın adresinde hizmet vermektedir. Aydın Ticaret Odası'na 0 256 213 22 02 telefon numarasından ve 0 256 212 82 54 nolu fax numarasından ve aydin.info@atob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Aydın Ticaret Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Aydın Ticaret Odası,  AYDIN ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Aydın Ticaret Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder