Ayrancı Ziraat Odası

Mail Adresiayranci@tzob.org.tr
AdresYeni Mahalle No:22 Pk.70500 Ayrancı/Karaman

Ayrancı Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARAMAN ili AYRANCI ilçesinde Yeni Mahalle No:22 Pk.70500 Ayrancı/Karaman adresinde hizmet vermektedir. Ayrancı Ziraat Odası'na 0 338 411 25 00 telefon numarasından ve 0 338 411 25 11 nolu fax numarasından ve ayranci@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrancı Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ayrancı Ziraat Odası,  KARAMAN ili AYRANCI  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Ayrancı Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.