25 Mart 2019 Pazartesi

Ayrancı Ziraat Odası


Kurum AdıAyrancı Ziraat Odası
Oda BaşkanıMuhammet DEMİRBAŞ 
Genel SekreterMusa AKBULUT
Telefon0 338 411 25 00
Fax0 338 411 25 11
Web Sitesihttp://www.azo.org.tr
Mail Adresiayranci@tzob.org.tr
AdresYeni Mahalle No:22 Pk.70500 Ayrancı/Karaman

Ayrancı Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KARAMAN ili AYRANCI ilçesinde Yeni Mahalle No:22 Pk.70500 Ayrancı/Karaman adresinde hizmet vermektedir. Ayrancı Ziraat Odası'na 0 338 411 25 00 telefon numarasından ve 0 338 411 25 11 nolu fax numarasından ve ayranci@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrancı Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ayrancı Ziraat Odası,  KARAMAN ili AYRANCI  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrancı Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder