Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası

Mail Adresibabaeskitb@tobb.org.tr
AdresBelediye Hal Dükkanları B-Blok K:2 Kırklareli / Babaeski

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KIRKLARELİ ili BABAESKİ ilçesinde Belediye Hal Dükkanları B-Blok K:2 Kırklareli / Babaeski adresinde hizmet vermektedir. Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 288 512 20 31 telefon numarasından ve 0 288 512 57 43 nolu fax numarasından ve babaeskitb@tobb.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası,  KIRKLARELİ ili BABAESKİ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.