Balıkesır Ticaret Borsası

Mail Adresibalborsa@ttnet.net.tr
AdresTicaret Borsası Sitesi Eski Kepsut Cad. 3.Km 10040/Balıkesir Balıkesir

Balıkesır Ticaret Borsası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BALIKESİR ili MERKEZ ilçesinde Ticaret Borsası Sitesi Eski Kepsut Cad. 3.Km 10040/Balıkesir Balıkesir adresinde hizmet vermektedir. Balıkesır Ticaret Borsası'na 0 266 239 87 00 telefon numarasından ve 0 266 241 82 88 nolu fax numarasından ve balborsa@ttnet.net.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Balıkesır Ticaret Borsası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Balıkesır Ticaret Borsası,  BALIKESİR ili MERKEZ  şehrinde Ticaret Borsası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Balıkesır Ticaret Borsası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.