25 Mart 2019 Pazartesi

Beyşehir Şoförler Odası


Kurum AdıBeyşehir Şoförler Odası
Oda BaşkanıFARUK AYDIN 
Genel SekreterTALAT KURAR
Telefon0 332 512 25 51
Fax0 332 512 21 58
Web Sitesihttp://www.meslekodalari.com
Mail Adresibeysofor@konesob.org.tr
AdresHAMİDİYE MAH.KÜÇÜK SAN.SİT.508 SOKAK NO:A/1 Beyşehir/KONYA

Beyşehir Şoförler Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili BEYŞEHİR ilçesinde HAMİDİYE MAH.KÜÇÜK SAN.SİT.508 SOKAK NO:A/1 Beyşehir/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Beyşehir Şoförler Odası'na 0 332 512 25 51 telefon numarasından ve 0 332 512 21 58 nolu fax numarasından ve beysofor@konesob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Beyşehir Şoförler Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Beyşehir Şoförler Odası,  KONYA ili BEYŞEHİR  şehrinde Şoförler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Beyşehir Şoförler Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder