26 Mart 2019 Salı

Bursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası


Kurum AdıBursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası
Oda BaşkanıFerit Elseven 
Genel Sekreter
Telefon0 224 363 51 77
Fax0 224 364 24 06
Web Sitesihttp://www.ttkf.org.tr
Mail Adresi
AdresAnadolu Mah. Kader Sok. Esnaf Sarayı Zemin Kat No:1 Bursa

Bursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, BURSA ili MERKEZ ilçesinde Anadolu Mah. Kader Sok. Esnaf Sarayı Zemin Kat No:1 Bursa adresinde hizmet vermektedir. Bursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası'na 0 224 363 51 77 telefon numarasından ve 0 224 364 24 06 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası,  BURSA ili MERKEZ  şehrinde Terziler Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bursa Terzi Kumaşçı Elbiseci Ve Şapkacılar Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder