25 Mart 2019 Pazartesi

Çumra Ziraat Odası


Kurum AdıÇumra Ziraat Odası
Oda BaşkanıSÜLEYMAN AKBAŞ 
Genel Sekreter
Telefon03324471047
Fax03324476639
Web Sitesihttp://meslekodalari.com
Mail Adresicumra@tzob.org.tr
AdresÇumra Ziraat Odası Başkanlığı Çumra/KONYA

Çumra Ziraat Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, KONYA ili ÇUMRA ilçesinde Çumra Ziraat Odası Başkanlığı Çumra/KONYA adresinde hizmet vermektedir. Çumra Ziraat Odası'na 03324471047 telefon numarasından ve 03324476639 nolu fax numarasından ve cumra@tzob.org.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Çumra Ziraat Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Çumra Ziraat Odası,  KONYA ili ÇUMRA  şehrinde Ziraat Odaları kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer ki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çumra Ziraat Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder