Düzce Ticaret ve Sanayi Odası

Mail Adresidtso81@superonline.com
AdresKültür Mah.Süleyman Kuyumcu Cad. K:3 No:11 81010 Düzce

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Hakkında
Bozkır Ziraat Odası, DÜZCE ili MERKEZ ilçesinde Kültür Mah.Süleyman Kuyumcu Cad. K:3 No:11 81010 Düzce adresinde hizmet vermektedir. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'na 0 380 524 25 50 telefon numarasından ve 0 380 514 28 55 nolu fax numarasından ve dtso81@superonline.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası,  DÜZCE ili MERKEZ  şehrinde Ticaret ve Sanayi Odası kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu kurumun resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.